Program do zarzadzania inwestycjami

System POS to program gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tymże całe.

Dla średnich i zdrowszych lokali POS znacznie dobra konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy oraz ciężkich sieci gastronomicznych. To pierwsze narzędzie, dostosowane do publikacji na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Projekt w nieskomplikowany sposób usprawni prowadzenie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym elementem praktyce w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni i na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z różnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a układami, które usprawnią życie każdego lokalu. Wykonywanie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Gładki i zrozumiały sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w znaczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.